millwork commons

The transformation of a former light industrial and warehouse district into a vibrant live, work and play district that celebrates the rich architectural history of the site while looking forward to the future. Millwork Common focuses on a careful mix of art, technology and urban lifestyle that places huge emphasis on creating a vibrant, walkable project that exemplifies adaptive reuse, a resilient landscape and low impact design.

 

The framework of the outdoor spaces carefully thread together paseos, plazas and parks to create a network of highly programmed experiences that focus on year round activation and a diverse sense of community and “daily life."

Top renderings courtesy of Alley Poyner Macchietto Architecture

 Master Plan and Adaptive Reuse

Omaha, NE

Client: Alley Poyner Macchietto Architecture