pershing

Pershing represents the preservation and adaptive reuse of an industrial relic into an urban social club. Designed for creatives and entrepreneurs, the space provides a unique environment to work and celebrate an array of social and cultural events. Located within East Austin, a district that is rapidly covering its history with new development, this project fully embraces and interprets the story of the site through the landscape. The resulting exterior courtyard provides users with an experience that is gritty and at the same time rich and luxurious. Austin’s well-known funky vibe is successfully translated into an authentic outdoor space that incorporates the work of resident craftspeople and artisans, celebrating what is truly local.

Adaptive Reuse

Austin, TX

Client: Withheld